Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Parowar - refleksje. Re: Parowar - refleksje.

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Parowar - refleksje.

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
0.net!news.glorb.com!news-out.readnews.com!news-xxxfer.readnews.com!nx02.iad01.
newshosting.com!newshosting.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrada
.pl!unt-spo-b-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
From: Ikselka <i...@g...pl>
Subject: Re: Parowar - refleksje.
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Reply-To: i...@g...pl
References: <1ad9zjkqtz6ev$.1732ln81523xr.dlg@40tude.net>
<jjdd6u$5dg$1@news.icm.edu.pl>
<tg8qj6zvquwl$.72rdfjbpmk3u.dlg@40tude.net>
<jjduu6$86p$1@news.icm.edu.pl>
<17733403.844.1331382700376.JavaMail.geo-discussion-forums@yncd8>
<jjfkke$835$1@news.icm.edu.pl>
<c...@m...googlegroups.com>
<5360344.1068.1331393889280.JavaMail.geo-discussion-forums@yncd8>
<jjft00$qfr$1@usenet.news.interia.pl> <jjg0tp$npu$1@inews.gazeta.pl>
<jjgj35$ch6$6@node2.news.atman.pl> <jjgln7$2da$1@usenet.news.interia.pl>
<c...@4...net>
<jjj46l$vek$1@usenet.news.interia.pl>
<uvgrmaxl7ccn.106e7o1jk7lre$.dlg@40tude.net>
<jjkerf$kkh$2@news.icm.edu.pl>
Date: Tue, 13 Mar 2012 12:08:06 +0100
Message-ID: <glkdt8epv71.45ql4u0j1qi6$.dlg@40tude.net>
Lines: 22
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 79.191.202.131
X-Trace: 1331636899 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 26708 79.191.202.131:50395
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:343659
Ukryj nagłówki

Dnia Mon, 12 Mar 2012 10:15:28 +0100, medea napisał(a):

> W dniu 2012-03-11 23:04, Ikselka pisze:
>> Dnia Sun, 11 Mar 2012 22:07:32 +0100, Aicha napisał(a):
>>
>>> No to jestem trupożercą :) U mnie ryż ma się nie kleić. A dochodzenie
>>> pod kołderką (bez skojarzeń!) to w domu było na porządku dziennym. Za
>>> komuny :)
>> "Dochodzący" ryż czy kasze też umiem przyrządzić (w piekarniku, nie pod
>> kołderką) nie-klejące, powiem krótko że w tym sposobie gotowania sprawa
>> zależy od ilości wody i ewentualnego dodatku tłuszczu do gotowania kaszy -
>> no ale to wyższa szkoła jazdy
>
> Wielka mi fizolofia!
>

Tak? - no to ugotuj ryż/kasze na sypko BEZ odlewania wody.


--

XL

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
13.03 Ikselka
13.03 Ikselka
13.03 Ikselka
13.03 krys
13.03 Ikselka
13.03 Nixe
13.03 Nixe
13.03 Ikselka
13.03 krys
13.03 Ikselka
13.03 medea
13.03 Ikselka
13.03 Qrczak
13.03 Ikselka
13.03 medea
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?