Data: 2005-01-03 16:08:24
Temat: Re: Pasta na chleb z czerwonej fasoli z czosnkiem?
Od: "Marek W." <t...@p...nospam.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Zora" <z...@g...pl> napisał w wiadomości
news:0dae.00000165.41d95dc8@newsgate.onet.pl...
> Nie wiem jaka była pasta z czerwonej fasoli, ale jeśli to może coś pomóc,
to w
> TV taki francuzik młody robił pastę z cieciorki /w sumie też fasola/.
> Zmiksował ugotowaną ciecierzycę + oliwa + czosnek + cytryna + sól, może
pieprz.
> Próbowałam, da się zjeść.
> Pozdrawiam i zdrowia życzę
> Zora
>
Hommos to sie nazywa polecam szukanie pod kuchnia arabska..
A jest jeszcze cus co sie "dahl" nazywa ale to z soczewicy sie robi..tez z
oliwa czosnnkiem jogurtem itp..
na stronkach wege trzeba szukac
Marek
|