Data: 2010-12-21 11:19:57
Temat: Re: Pasztet - pytanie techniczne
Od: "Szpilka" <s...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "medea" <x...@p...fm> napisał w wiadomości
news:4d1078de$0$20995$65785112@news.neostrada.pl...
>W dniu 2010-12-21 09:28, Szpilka pisze:
>
>> Zaliczam w tym przypadku wątróbkę do mięsa :-)
>> Czyli ile mam kupic w jednym mięsnym na ten pasztet :-)
>
> To zależy, co do tego pasztetu zamierzasz jeszcze dodać.
No raczej tak zwyczajnie - bułkę, jajko. Nie wiem co jeszcze mozna doadć?
Włoszczyznę jakąś się dodaje? Czy tylko do gotowania jest potrzebna?
:-)
> Ja kupiłabym max 2 kg, wliczając w to wątróbkę (na wszystkich 5 foremek).
> Ale ekspertką nie jestem.
Kupiłam w sumie 4 kg.
Jak się okaże, że wyjdzie tego dużo, to najwyżej poświęcę na ten pasztet
dużą blachę, co miała być do sernika :-)
Sylwia
|