Data: 2006-10-10 07:15:24
Temat: Re: "Polska" kawa
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <egfh16$43q$1@nemesis.news.tpi.pl>,
"*piotr'ek*" <piotr*eknusun@gazetaskasuj.pl> wrote:
> > A co liofilizowanie miałoby zaszkodzić. Odpowiednio zastosowane z
> > pewnością daje produkt lepszy, smaczniejszy i zdrowszy niż inne metody
> > konserwacji.
>
> Idąc tym tokiem rozumowania, to dżemy są zdrowsze od owoców, kukurydza w
> puszce lepsza od gotowanej kolby, szynka konserwowa lepsza od naturalnie
> wędzonej,
Nic takiego nie napisałem, ani nie wynika z tego co napisałem. Przestań
bredzić.
> a wódka lepsza od własnoręcznie stworzonego bimbru.
Zwykle tak jest.
> Już samo mielenie kaw od początku lat 90 zniszczyło w PL sposób picia kawy.
> Ta plujka już była normalniejsza od tych wysuszonych syfiastych granulek w
> słoikach.
Ja z kolei uważam, xe dobra kawa rozpuszczalna często jest znacznie
lepsza od podłej mielonej.
Władysław
|