Data: 2013-05-25 12:14:47
Temat: Re: Pomidorowy obłęd
Od: Trybun <Y...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2013-05-25 12:09, Ikselka pisze:
> Dnia Sat, 25 May 2013 12:04:05 +0200, Trybun napisał(a):
>
>> Skąd u niewątpliwych smakoszy bierze się ten zapał do zabijania smaku
>> prawie kazdej potrawy dodatkiem pomidora pod różną postacią? Idę do
>> knajpy na kotleta schabowego, do którego oczywiście jakiś imbecyl
>> zbryzgał mi frytki ketchupem.. Ryba w sosie greckim!! Przecież w tej
>> bryi pomidorowej ryby nie wyczuje nawet najbardziej wysublimowane
>> podniebienie. Bigos, leczo dawniej obywało się bez sosu pomidorowego, a
>> dziś szok gdy ktoś nie dodaje. Tu na grupie czytam że niektórzy nawet
>> posuwają się do uszlachetniania smaku szparagów... pomidorem...
> Pomidor.
Tylko do kanapki, i na sałatkę:-P
|