Data: 2003-05-24 16:26:52
Temat: Re: Pomidory z cebulą
Od: "Ewa \(siostra Ani\) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dans la news:bao5tt$qil$1@news.onet.pl,
JurekA <jurdag@....o2.pl> a écrit:
> Niektorzy dodaja do pomidorow i cebuli jeszcze smietany. Ja
> najchetniej to tylko slodki, polski, sierpniowy pomidor, cebula,
> pieprz, sol......
>
Mam tutaj (Fr.) dostep do niezle juz dojrzalych marokanskich pomidorow.
Robie je tak jak ty.
Co do wersji ze smietana, to wtedy dorzucam ogorka (pomidor + cebula +
smietana + ogorek, no i oczywiscie sol i pieprz).
W Polsce posypywalam jeszcze szczypiorkiem, ale tu o szczypiorek nieco
trudniej :-(
Ewcia
--
Niesz !
|