Data: 2015-02-23 18:58:06
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Mon, 23 Feb 2015 15:22:38 +0000 (UTC), masti napisał(a):
> Trybun wrote:
>
>> W dniu 2015-02-23 o 11:37, masti pisze:
>>> XL wrote:
>>>
>>>
>>>>> znaczy zajadasz tę, którą trzeba młotkiem rozbijać?
>>>>
>>>> Ta "twarda" jest po prostu dojrzałą i wysuszoną kukurydzą, być może nawet
>>>> odmianą paszową. Wystarczy mieć odmianę tzw cukrową, młodą kolbę,
>>> nie XLko. Ta twarda to jest naturalna kukurydza. Ta o którj mówisz to
>>> jest genetycznie modyfikowana przez człowieka przez wieki.
>>>
>>
>> Już daj spokój z tym kompromitowaniem się. Na jaki temat byś się nie
>> odezwał to wykazujesz się kompletną nieznajomością realiów.
>
> powiedział facet, który gloryfikuje gówno PRLu
I ma rację. Nie ma to jak PRL-owskie jedzenie. Tęsknię wręcz. A ty jedz
gówniane GMO i raduj się.
--
XL
"Spójrzmy tylko na królestwo nasze, jedno z pierwszych w Europie, spójrzmy
na jego siły i środki obronne, na jego dostatki, bogactwa, na wszystko, co
ludziom jest potrzebne. Czegóż nam brakuje? Oto rządu silnego i ustalonego
ładu prawnego, a wtedy wszystko będziemy mieli i stać będziemy silni i
pewni siebie.
Jan Zamoyski, fragment przemówienia sejmowego z 1575.
|