Data: 2015-02-23 19:32:24
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: masti <g...@t...hell>
Pokaż wszystkie nagłówki
XL wrote:
> Dnia Mon, 23 Feb 2015 15:22:38 +0000 (UTC), masti napisał(a):
>
>> Trybun wrote:
>>
>>> W dniu 2015-02-23 o 11:37, masti pisze:
>>>> XL wrote:
>>>>
>>>>
>>>>>> znaczy zajadasz tę, którą trzeba młotkiem rozbijać?
>>>>>
>>>>> Ta "twarda" jest po prostu dojrzałą i wysuszoną kukurydzą, być może nawet
>>>>> odmianą paszową. Wystarczy mieć odmianę tzw cukrową, młodą kolbę,
>>>> nie XLko. Ta twarda to jest naturalna kukurydza. Ta o którj mówisz to
>>>> jest genetycznie modyfikowana przez człowieka przez wieki.
>>>>
>>>
>>> Już daj spokój z tym kompromitowaniem się. Na jaki temat byś się nie
>>> odezwał to wykazujesz się kompletną nieznajomością realiów.
>>
>> powiedział facet, który gloryfikuje gówno PRLu
>
>
> I ma rację. Nie ma to jak PRL-owskie jedzenie. Tęsknię wręcz. A ty jedz
> gówniane GMO i raduj się.
dobre było iXI?
--
mst <at> gazeta <.> pl
"-Mam lęk gruntu! -Chyba wysokości?
-Wiem co mówię. To grunt zabija!" T.Pratchett
|