Data: 2015-02-23 19:32:35
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: masti <g...@t...hell>
Pokaż wszystkie nagłówki
XL wrote:
> Dnia Mon, 23 Feb 2015 16:11:46 +0100, Trybun napisał(a):
>
>> W dniu 2015-02-23 o 11:37, masti pisze:
>>> XL wrote:
>>>
>>>
>>>>> znaczy zajadasz tę, którą trzeba młotkiem rozbijać?
>>>>
>>>> Ta "twarda" jest po prostu dojrzałą i wysuszoną kukurydzą, być może nawet
>>>> odmianą paszową. Wystarczy mieć odmianę tzw cukrową, młodą kolbę,
>>> nie XLko. Ta twarda to jest naturalna kukurydza. Ta o którj mówisz to
>>> jest genetycznie modyfikowana przez człowieka przez wieki.
>>>
>>
>> Już daj spokój z tym kompromitowaniem się. Na jaki temat byś się nie
>> odezwał to wykazujesz się kompletną nieznajomością realiów.
>
> Cóż, na głupi upór nie ma rady.
wiesz o tym najlepiej.
--
mst <at> gazeta <.> pl
"-Mam lęk gruntu! -Chyba wysokości?
-Wiem co mówię. To grunt zabija!" T.Pratchett
|