Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news2.icm.edu.pl
!opal.futuro.pl!not-for-mail
From: Kinga 'Słowotok' Macyszyn <k...@b...gazeta.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Proszę o pomoc
Date: Thu, 15 Jan 2004 16:45:27 +0100
Organization: Pro Futuro
Lines: 40
Message-ID: <bu6cij$aqm$1@opal.futuro.pl>
References: <bu6afn$5r9$1@opal.futuro.pl>
<0...@4...com>
NNTP-Posting-Host: 62.233.238.11
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: opal.futuro.pl 1074181523 11094 62.233.238.11 (15 Jan 2004 15:45:23 GMT)
X-Complaints-To: u...@f...pl
NNTP-Posting-Date: Thu, 15 Jan 2004 15:45:23 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:186933
Ukryj nagłówki
> pieczony kartofel w zakiecie z roznymi rzeczami
rozwiniesz temat?
> chile con carne (albo sin carne, jesli bazowane na warzywach)
> faszerowane papryki
mniam
> a moze jaka rypka
rypkę w postaci pasty z tuńczyka jem w zasadzie prawie co dzień i też już
nie mogę patrzeć na. Chyba się na wędliny przerzucę.
> a nasleniki? na slono/slodko
nieskromnie: jedna z niewielu rzeczy jaka nie wychodzi to właśnie naleśnik.
Nie chce i już. Ale juz wiem i zrobię tortille te mniamniamowe z nadzieniem
z ciemnej fasoli
> salatka owocowa w pudelku, surowka w drugim pudelku, taka
> rozbudowana bardziej z dodatkiem bekonu/boczku chrupiacego i
> utwardzonego jaja
tu zima i jeść się ciepłego chce :)
> kapusniak z wkladka, lubo inne bardzo geste zupy (barszcz
> ukrainski, gulaszowa, zurek z grzbami, kartoflami, kielbaska i
> jajem, jarzynowa z kawalkami gotowanego kurczaka i lanymi
> kluchami)
żurek! kaspuśniak! to je to!
KRUPNIK!!!
Zapomniałam, że istnieją na świecie zupy :))
> wiecej grzechow chwilowo nie pamietam
bardzo dziękuję i polecam jeszcze swoją dyżurną zimową surówkę: kapusta
pekińska + kukurydza + pomidor, sok z cytryny, zioła prowansalskie i 2-3
łyżki oleju, ale nie więcej bo będzie za tłuste. Papryka czerwona też bardzo
pasuje.
> trys
> K.T. - starannie opakowana
Kinga
z zupami :)
|