Data: 2009-06-30 15:41:43
Temat: Re: Pryskający tłuszcz z patelni
Od: Lucek Rogowiecki <l...@h...org>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ikselka pisze:
> Dnia Mon, 29 Jun 2009 15:01:32 +0200, GK napisał(a):
>
>> jerzyn pisze:
>>> Użytkownik "GK" <g...@g...pl> napisał w wiadomości
>>> news:h22gma$4pf$1@inews.gazeta.pl...
>>>> Muszę wobec tego wypróbować inne rodzaje olejów. Innej firmy.
>>>> Pozdrawiam,
>>> To nie kupuj jakis wynalazkow, smaz na normalnej dobrze "wypalonej" patelni
>>> cyganskiej i nie bedziesz mial takich niespodzianek .
>>>
>>>
>> Miałem taką, żona wywaliła na śmietnik bo nic się nie dało na niej
>> usmażyć bez przypalenia.
>
>
> I pewnie kupiła se odjazdową "uperzdrową" teflonową :-)
ty za to masz superzdrową patelnie cygańską i jesz "zdrowe" potrawy,
pełne tłuszczów zwierzęcych i węglowodanów
hehe
patelnia teflonowa jest niezdrowa, bo uwalnia się z niej teflon w ilości
poniżej 1 grama po kilku latach :D
teflon to także główny składnik niektórych tkanin, w tym słynnego gore
texu, a nawet farb
|