Data: 2011-12-20 20:01:33
Temat: Re: Przygotowania do świąt...
Od: medea <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2011-12-20 20:16, XL pisze:
> Dnia Tue, 20 Dec 2011 19:44:46 +0100, medea napisał(a):
>
>> W dniu 2011-12-20 19:18, XL pisze:
>>> Nigdy nie jadam pierogów, schabowych ani mielonych kotletów w tzw
>>> zakładach zbiorowego żywienia. Z zasady.
>> A co jadasz, jeśli już?
> Jeśli chodzi o mięso, to plaster polędwicy saute najchętniej.
Polędwica to najdroższe mięso, słabo rotuje. Nie liczyłabym na to, że
nie jest odświeżane, a w najlepszym razie odmrażane. Chyba że w naprawdę
ekskluzywnej i mocno obleganej restauracji.
> To sobie przeczytaj artykuł o wesołym miasteczku i podwójnie
> panierowanych kotletach schabowych. Itp.
Podwójną panierkę przecież da się wyczuć na pierwszy rzut nawet oka, a
co dopiero zęba.
Ewa
|