Data: 2009-01-22 07:03:20
Temat: Re: Przyrządzanie tatara.
Od: "Misiek" <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Roman Rumpel" <r...@s...gazeta.pl> napisał w wiadomości
news:gl7706$a04$2@news.onet.pl...
> Misiek pisze:
>>
> ie
>>>
>>> Tatar ma dużo więcej smaku i charakteru, gdy jest z ligawy, albo
>>> zrazowej.
>>>
>>
>> O szlachetnosci tatara swiadczy wlasnie to, ze jest z poledwicy wolowej..
>> Najszlachetniejszej czesci wolu :-)
>
> Ja piszę o smaku, nie o szlachetności. Nie odmawiam nikomu prawa od
> robienia tatara z polędwicy, ale wolę innego.
>
>
>
Jak chcesz to i z karczku zrobisz :-)
A jak bardzo bedziesz chcial to i z wieprzowiny heh... ale klasyczny jest z
poledwicy.. czy tego chcesz czy nie.
Sa tez "tatary" robione z lososia, sledzia itp...
|