Data: 2009-01-25 12:35:09
Temat: Re: Przyrządzanie tatara.
Od: Krystyna Chiger <k...@h...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Misiek napisał:
(...)
> Oczywiscie ze z konskiej... NIestety od wiekow nie widzialem jej w
> sklepach..
> za to przyuwazylem ostatnio sklep w ktorym pojawily sie:
> 1. kabanosy KONSKIE
> 2. Kielbasa KONSKA
Dowiedz się w tym sklepie o inne mięsa końskie. Koło mnie w takim
sklepie można zamówić mięso, na stałe go nie trzymają, bo drogie
i nie ma wielu chętnych (końska polędwica 60 zł/kg).
--
Krycha&Co(ty) Wiem niewiele, lecz powiem, co wiem,
http://krycha.kofeina.net choć nie będzie to pewnie myśl złota:
Najpiękniejszą muzyką przed snem
jest mruczenie szczęśliwego kota. (F.Klimek)
|