Data: 2009-01-25 15:56:19
Temat: Re: Przyrządzanie tatara.
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sun, 25 Jan 2009 13:35:09 +0100, Krystyna Chiger napisał(a):
> Użytkownik Misiek napisał:
> (...)
>> Oczywiscie ze z konskiej... NIestety od wiekow nie widzialem jej w
>> sklepach..
>> za to przyuwazylem ostatnio sklep w ktorym pojawily sie:
>> 1. kabanosy KONSKIE
>> 2. Kielbasa KONSKA
>
> Dowiedz się w tym sklepie o inne mięsa końskie. Koło mnie w takim
> sklepie można zamówić mięso, na stałe go nie trzymają, bo drogie
> i nie ma wielu chętnych (końska polędwica 60 zł/kg).
No to w zupełnie normalnej cenie, bo wołowa u nas po tyle samo. chyba
poszukam tej końskiej.
|