Data: 2004-02-29 15:51:59
Temat: Re: Relacja na żywo - pieczenie mięsa w 80C [1]
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In <c1sr0m$psj$1@inews.gazeta.pl> waldek wrote:
>> Wladyslaw Cie za ten czosnek wyklnie, zobaczysz ;)
> ====
> Ekskomunika? Jestem niewierzący :-}
I tak trzymać!
Czemu miałbym zresztą kogoś wyklinać za czosnek? Ja czosnek bardzo
lubię.
>> A ja dzis robie schab srodkowy, duszony.
> ====
> He, he. Ja też w pierwszej wersji miałem piec schab i nawet go kupiłem,
> ale zapomniałem powiedzieć żonie. Kiedy wróciłem do domu był już
> skrojony i rozbity na kotlety.
Bardzo dobrze. Będzie co jeść w razie nieudanego eksperymentu. ;-)
Poważniej - lepiej zawsze eksperymentować na tańszym kawałku mięsa,
mniejsza strata w razie niepowodznia.
Osobiście najpierw bym starał się opanować metodę, a potem o niej pisać.
Wida-, Waldek jest niecierpliwy. -)
W każdym razie trzymam kciuki i czekam na rezultaty.
|