Data: 2007-09-20 16:21:32
Temat: Re: Robienie twarogu prosto od krowy
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le jeudi 20 septembre 2007 ? 17:01:35, dans <fcu20i$he8$1@atlantis.news.tpi.pl> vous
écriviez :
> Dzieki za informacje.
> Nie rozumiem jedynie twojego zdania:
> 7. Ochladzam, ale nie w lodowce (bo ser wyszedlby za tlusty)
> Przeciez tluszczu nie przybedzie ani nie ubedzie od sposobu chlodzenia.
Chodzi o to ze nie odciskam scietego kwasnego mleka bardzo zimnego.
Kiedy serwatka ma temperature pokojowa, troche tluszczu z mleka jest
jeszcze wymieszane z serwatka, a kiedy jest bardzo zimna, to to jest
wlasciwie czysta woda.
Ewcia
--
Niesz
http://www.krolestwa.com
|