Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Robienie twarogu prosto od krowy Re: Robienie twarogu prosto od krowy

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Robienie twarogu prosto od krowy

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
From: "skarb" <m...@g...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Robienie twarogu prosto od krowy
Date: Thu, 20 Sep 2007 22:34:28 +0200
Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
Lines: 10
Message-ID: <fculgk$q23$1@inews.gazeta.pl>
References: <fcthbh$6pl$1@atlantis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: acim34.neoplus.adsl.tpnet.pl
X-Trace: inews.gazeta.pl 1190320468 26691 83.10.36.34 (20 Sep 2007 20:34:28 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Thu, 20 Sep 2007 20:34:28 +0000 (UTC)
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180
X-Priority: 3
X-RFC2646: Format=Flowed; Response
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180
X-User: magda_wasilewska
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:302066
Ukryj nagłówki

Ja po prostu zsiadłe mleko (mocno zsiadłe, raz nawet ciut za-mocno :P)
wstawiam na najmniejszy z możliwych palników, śmietany nie zdejmuję i wcale
nic mi się z nią złego nie dzieje. Grzeję, grzeję, grzeję... i przelewam na
wyłożoną na durszlaku serwetkę (by odsączyć serwAtkę ;-)). Dziś dowiedziałam
się, że za dużo grzeję (i się mleko "przewarza") -> serek się kruszy. Do tej
pory wychodziłam z przeświadczenia, że przede wszystkim najważniejszy jest
smak, ale następny twaróg będę sprawdzała, jak tu radzono, paluchem
(temperaturę w sensie). Ważne, żeby przelewać przestygły, lepiej się trzyma.


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
20.09 Ewa (siostra Ani) N.
21.09 Tomasz
21.09 Ewa (siostra Ani) N.
21.09 Panslavista
21.09 Tomasz
21.09 Barbara K.
21.09 Theli
21.09 Barbara K.
21.09 Barbara K.
22.09 Tomasz
22.09 Barbara K.
22.09 Barbara K.
22.09 Krzysztof Tabaczynski
22.09 skarb
22.09 Jerzy Nowak
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6