Data: 2011-10-14 21:20:56
Temat: Re: Rosół
Od: Aicha <b...@t...ja>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2011-10-14 23:17, Waldemar Krzok pisze:
>> u mnie: kości z mięsem. - Zupa na kości i mięsie (nie odwrotnie). Kości,
>> szpik - budulce dla organizmu.
>>
>> co do mięsa - nie widzę nic złego w wygotowanym mięsie - czy w
>> rozole/zupie czy na zimno do kanapek - nadal ma smak - lepszy kawałek
>> takiego czegoś, niż wyroby mięsopodobne, w których smak mięsa to i tak
>> aromaty dodatki polpeszacze, plus wpompowana masa chemiczna trzymająca
>> wodę i wszytko abyś tylko uzależł kubki smakowe od podrasowanych smaków i
>> zapomniał smak mięsa.
>
> Możesz powyższe na polski przetłumaczyć?
Stream of (un)consciousness ;)
--
Pozdrawiam - Aicha
http://wroclawdailyphoto.blogspot.com/
Jak nie pisać po angielsku
|