Data: 2013-06-02 18:38:35
Temat: Re: Rukola...
Od: Anai <a...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 02.06.2013 17:57, Ikselka pisze:
> Ja bym zamroziła do wykorzystania zimą...
Mrożenie powiadasz?
...ale, że jak? Surową, zblanszowaną?
Jaką odmianę mam ja, to nie wiem - liście ma spore - tak ze 5-6 razy
większe od tej ze sklepu i baaardzo wyrazista w smaku :D
Nie chuchałam na nią wcale i rośnie jak dzika - w przeciwieństwie do
roszponki na którą chuchałam i mimo to mizerna jest :/
Za to zwykłą sałatę (masłową) pożera mi jakiś pożeracz :(
Podejrzewam ślimaki, ale 100%-ej pewności nie mam...
Jak robisz swoje pesto?
--
Pozdrówki
Anai
***** MóJ SŁitAśNy TofFanY BloGasEk *****
http://kuchniaanai.blogspot.com/
"...dla mnie dobroczyńcy zwierząt są jak jacyś chrześcijanie. Wszyscy
tak radośni i pełni dobrych intencji, aż po pewnym czasie człowieka
korci, żeby pójść w świat i odrobinę sobie pogwałcić i poplądrować. Albo
kopnąć kota..." J.M. Coetzee Hańba
|