Data: 2007-01-08 00:03:01
Temat: Re: STEK
Od: "BaGRoS" <bagrosNO_SPAM@NO_SPAMo2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik wrote:
> BaGRoS napisał(a):
>
>
> Znalazłam w necie takie przepisy. Może skorzystasz...
Super!
Szukam też czegoś jak zrobić aby wołowina skruszała, pozostając jednocześnie
krwistą w środku. Tak aby po pieczeniu 1min na każdej stronie miała twardość
pieczonej piersi z kurczaka i soczystość glaretki :P
Jadłem tak miekką wołowinę średniokrwistą - czerwony pasek w środku i
czerwony rosołek wyciekający... Do tego po wypieczeniu grubość ok.3cm !!
PYCHA!!
--
BaGRoS / GG#11282 / [at]tlen[dot]pl
:: http://www.BieliznaDlaCiebie.pl :: http://BoskiSen.pl ::
|