Data: 2012-09-23 19:53:48
Temat: Re: Skrobia
Od: "Andy Niwinski" <a...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Stokrotka" <o...@i...pl> schrieb im Newsbeitrag
news:k3ni20$vi4$1@usenet.news.interia.pl...
>
>
>> No ale jak szef kuchni dobrego hotelu
>> twierdzi, ze jest różnica- to może cos jest na rzeczy?
>
>>Co to ma za znaczenie, jakiej kuchni jest szefem,
>>skoro ma braki w chemii... :->
>
> Na zdrowy rozsądek to nie jest to samo, wyoraźnia podpowiada, że mąka
> ziemniaczana to suha masa z ziemniaka, zawierająca skrobię i inne związki,
> może np błonnik itp.
> A skrobia to skrobia - związek kturego bardzo dużo jest w mące
> ziemniaczanej.
>
>
Ja pierdolę, nie mogę - suha masa. "Suhą masę" to ty masz w czaszce...
|