Data: 2014-11-28 17:42:56
Temat: Re: Sma?one ma by?!
Od: masti <g...@t...hell>
Pokaż wszystkie nagłówki
wolim wrote:
> W dniu 2014-11-28 17:19, Stefan pisze:
>
>> Ja preferuję podobny ale jednak inny sposób.
>> Najpierw cebulka (grube wiórka) zezłocić, zdjąć z patelni, na pozostałym
>> tłuszczyku (dowolnym, tylko nie margaryny czy inne ceresy) obsmażam
>> wątróbkę, potem na nią kładę cebulkę (taką zazłoconą) i przykrywam
>> pokrywką. Duszę kilka minut do odparowania, potem zamieszać, posolić,
>> popieprzyć (co kto woli) i konsumować...
>
> Ale jak można dusić pod przykryciem do odparowania? :)
dłuuuugo :)
--
mst <at> gazeta <.> pl
"-Mam lęk gruntu! -Chyba wysokości?
-Wiem co mówię. To grunt zabija!" T.Pratchett
|