Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Smażone ma być! Re: Sma?one ma by?!

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Sma?one ma by?!

« poprzedni post następny post »
X-Received: by 10.140.94.150 with SMTP id g22mr342089qge.0.1418403780567; Fri, 12 Dec
2014 09:03:00 -0800 (PST)
X-Received: by 10.140.94.150 with SMTP id g22mr342089qge.0.1418403780567; Fri, 12 Dec
2014 09:03:00 -0800 (PST)
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask
.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.glorb.com!peer01.iad.highwind
s-media.com!news.highwinds-media.com!feed-me.highwinds-media.com!h15no18756371i
gd.0!news-out.google.com!r1ni49qat.1!nntp.google.com!s7no6238122qap.1!postnews.
google.com!glegroupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-mail
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Date: Fri, 12 Dec 2014 09:03:00 -0800 (PST)
In-Reply-To: <1ignzbu4wylgk$.1g82w3s7isydy.dlg@40tude.net>
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=95.49.12.67;
posting-account=2vJOHAoAAAD7bZT1IJliVG4MXTFDb1W2
NNTP-Posting-Host: 95.49.12.67
References: <j9fgnlhoemn8.1am9r92pctkem$.dlg@40tude.net>
<547792fd$0$2659$65785112@news.neostrada.pl>
<5477c135$0$2161$65785112@news.neostrada.pl>
<547880f3$0$21561$65785112@news.neostrada.pl>
<m5gtv8$6se$1@usenet.news.interia.pl>
<1ignzbu4wylgk$.1g82w3s7isydy.dlg@40tude.net>
User-Agent: G2/1.0
MIME-Version: 1.0
Message-ID: <0...@g...com>
Subject: Re: Sma?one ma by?!
From: k...@g...com
Injection-Date: Fri, 12 Dec 2014 17:03:00 +0000
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
X-Received-Bytes: 2157
X-Received-Body-CRC: 1613337131
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:359814
Ukryj nagłówki

W dniu wtorek, 2 grudnia 2014 12:53:42 UTC+1 użytkownik XL napisał:
> Dnia Mon, 01 Dec 2014 06:22:48 +0100, Aicha napisał(a):
>
> > Człecze, makaron jest "niedogotowany", żeby doszedł po zmieszaniu z
> > gorącym sosem, a nie robiła się z niego bryja.
>
> I ile czasu tak "dochodzi" ten makaron w sosie? - chyba sobie żartujesz,
> przecież to się od razu na stół podaje, a nie trzyma w garze Bóg wie ile.

Dochodzi na tyle, że żeby dostać sensowne al dente z dowolnego makaronu
wyprodukowanego w Polsce trzeba odjąć ze 2 minuty od czasu podanego na opakowaniu.
Poza tym spora część past powstaje z wrzuceniem makaronu do składników na patelni,
dodaniu odrobiny wody z gotowania i pomęczenia go tak troszkę, wtedy to ma
zdecydowane znaczenie.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
15.12 Aicha
15.12 XL
15.12 XL
16.12 Marsjasz
16.12 bbjk
16.12 Marsjasz
16.12 bbjk
16.12 Trybun
16.12 Trybun
16.12 Trybun
16.12 XL
16.12 XL
16.12 XL
16.12 Marsjasz
16.12 XL
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?