Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Smaki Re: Smaki

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Smaki

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
0.net!peer01.am4!peer.am4.highwinds-media.com!peer03.ams1!peer.ams1.xlned.com!n
ews.xlned.com!peer02.fr7!futter-mich.highwinds-media.com!news.highwinds-media.c
om!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrada.pl!unt-spo-a-01.news.neostra
da.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
User-Agent: NewsTap/5.2.6 (iPhone/iPod Touch)
Cancel-Lock: sha1:vYCnHT53I/rkj2PLDTeooktz1rQ=
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Message-ID: <59857a5f$0$15186$65785112@news.neostrada.pl>
Subject: Re: Smaki
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
Mime-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 8bit
From: XL <i...@g...pl>
References: <om3rtt$fqo$1@sunflower.man.poznan.pl>
Date: 05 Aug 2017 07:57:19 GMT
Lines: 18
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 37.47.71.142
X-Trace: 1501919839 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 15186 37.47.71.142:13767
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
X-Received-Body-CRC: 1198882663
X-Received-Bytes: 1655
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:377450
Ukryj nagłówki

tandoori.curry

> nie rozumiałem i zawsze podziwiałem osoby które
> po zjedzeniu nowej potrawy umiały w miarę dokładnie odtworzyc jej skład
> i sposób przygotowania.
>

Tak mam. Potrafię już w trakcie jedzenia nowej potrawy odgadnąć, co było
dodane, jak przygotowane. Tak samo jeśli chodzi o przewidywanie efektu z
góry. Mam tę zdolność, wiem, co wziąć i czego dodać, aby otrzymać pożądany
efekt i taki otrzymuję. Mogę wymyślać receptury potraw bez weryfikacji
praktycznej i wiem, co otrzymam.
Podobnie jest jeśli chodzi o mieszanie barw w malarstwie, zapachów w
perfumiarstwie,
Mam te wszystkie TALENTY - a to są dary nie dla każdego. Reszta może tylko
w nieskończoność kopiować.


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
05.08 i...@g...pl
05.08 Jarosław Sokołowski
05.08 tandoori.curry
05.08 i...@g...pl
05.08 XL
05.08 Trybun
05.08 tandoori.curry
05.08 XL
05.08 Trefniś
05.08 XL
05.08 tandoori.curry
05.08 Trefniś
05.08 Stokrotka
05.08 tandoori.curry
05.08 XL
Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
NOWY: 2025-12-07 Algorytmy - komentarz [po lekturze ks.]
"Młodzieżowe Słowo Roku 2025 - głosowanie", ale bez podania znaczeń tych neologizmów
[polscy - przyp. JMJ] Naukowcy będą pracować nad zwiększeniem wiarygodności sztucznej inteligencji.
[polscy - przyp. JMJ] Naukowcy będą pracować nad zwiększeniem wiarygodności sztucznej inteligencji.
Reżim Talibów w Afganistanie zakazał kobietom: pracy w większości zawodów, studiowania, nauki w szkołach średnich i podstawowych!!!
Edukuję się jak używać Thunderbirda
NOWY: 2025-09-29 Alg., Strukt. Danych i Tech. Prog. - komentarz.pdf
Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Kol. sukces po polsku: polscy naukowcy przywracają życie morskim roślinom
Tak działa edukacja Putina. Już przedszkolaki śpiewają, że są gotowe skonać w boju
Medycyna - czy jej potrzebujemy?
Atak na [argentyńskie - przyp. JMJ] badaczki, które zbadały szczepionki na COVID-19
Xi Jinping: ,,Prognozy mówią, że w tym stuleciu istnieje szansa dożycia 150 lat"
Zbrodnia 3 Maja
Połowa Polek piła w ciąży. Dzieci z FASD rodzi się więcej niż z zespołem Downa i autyzmem