Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Smaki Re: Smaki

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Smaki

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.man.poznan
.pl!not-for-mail
From: "tandoori.curry" <t...@g...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Smaki
Date: Sat, 5 Aug 2017 10:31:10 +0200
Organization: POZMAN - http://www.man.poznan.pl/
Lines: 18
Message-ID: <om3vof$865$1@sunflower.man.poznan.pl>
References: <om3rtt$fqo$1@sunflower.man.poznan.pl>
<59857a5f$0$15186$65785112@news.neostrada.pl>
NNTP-Posting-Host: d150-223.icpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=utf-8
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: sunflower.man.poznan.pl 1501921871 8389 109.173.150.223 (5 Aug 2017 08:31:11
GMT)
X-Complaints-To: t...@m...poznan.pl
NNTP-Posting-Date: Sat, 5 Aug 2017 08:31:11 +0000 (UTC)
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:52.0) Gecko/20100101
Thunderbird/52.2.1
In-Reply-To: <59857a5f$0$15186$65785112@news.neostrada.pl>
Content-Language: ru-RU
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:377453
Ukryj nagłówki

> Tak mam. Potrafię już w trakcie jedzenia nowej potrawy odgadnąć, co było
> dodane, jak przygotowane. Tak samo jeśli chodzi o przewidywanie efektu z
> góry. Mam tę zdolność, wiem, co wziąć i czego dodać, aby otrzymać pożądany
> efekt i taki otrzymuję. Mogę wymyślać receptury potraw bez weryfikacji
> praktycznej i wiem, co otrzymam.
> Podobnie jest jeśli chodzi o mieszanie barw w malarstwie, zapachów w
> perfumiarstwie,
> Mam te wszystkie TALENTY - a to są dary nie dla każdego. Reszta może tylko
> w nieskończoność kopiować.

Nie wątpię że masz. Wspaniale !!

Możesz uchylic rąbka tajemnicy i zdradzic nam ten sekret jak to robisz ?
Czy to się po prostu staje bo myślisz plamą a nie punktem, czy powielasz
poprzednie doświadczenia ?....

Inaczej, skąd wiesz że coś ma tak smakować a nie inaczej ?

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
05.08 i...@g...pl
05.08 XL
05.08 Trybun
05.08 tandoori.curry
05.08 XL
05.08 Trefniś
05.08 XL
05.08 tandoori.curry
05.08 Trefniś
05.08 Stokrotka
05.08 tandoori.curry
05.08 XL
05.08 XL
05.08 tandoori.curry
05.08 Animka
Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
NOWY: 2025-12-07 Algorytmy - komentarz [po lekturze ks.]
"Młodzieżowe Słowo Roku 2025 - głosowanie", ale bez podania znaczeń tych neologizmów
[polscy - przyp. JMJ] Naukowcy będą pracować nad zwiększeniem wiarygodności sztucznej inteligencji.
[polscy - przyp. JMJ] Naukowcy będą pracować nad zwiększeniem wiarygodności sztucznej inteligencji.
Reżim Talibów w Afganistanie zakazał kobietom: pracy w większości zawodów, studiowania, nauki w szkołach średnich i podstawowych!!!
Edukuję się jak używać Thunderbirda
NOWY: 2025-09-29 Alg., Strukt. Danych i Tech. Prog. - komentarz.pdf
Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Kol. sukces po polsku: polscy naukowcy przywracają życie morskim roślinom
Tak działa edukacja Putina. Już przedszkolaki śpiewają, że są gotowe skonać w boju
Medycyna - czy jej potrzebujemy?
Atak na [argentyńskie - przyp. JMJ] badaczki, które zbadały szczepionki na COVID-19
Xi Jinping: ,,Prognozy mówią, że w tym stuleciu istnieje szansa dożycia 150 lat"
Zbrodnia 3 Maja
Połowa Polek piła w ciąży. Dzieci z FASD rodzi się więcej niż z zespołem Downa i autyzmem