Data: 2003-11-06 08:17:45
Temat: Re: Smalec
Od: "Anna Ladorucka" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Marcin E. Hamerla" <X...@X...Xonet.Xpl.remove_X> napisal
w wiadomosci news:d8vjqvga3t09800l9i352sp1saansql552@4ax.com...
> wiku napisal(a):
>
> >> Ja dodaje tez boczek surowy - tyle co sloniny.
> >
> >a ja wedzony albo ogonowke (ale w mniejszej ilosci)
>
> Wedzony? Przeciez z niego tluszcz juz sie nie wytopi....
Wytopi, wytopi... Moze to zalezy od boczku, ale u mnie po smazeniu boczku
wedzonego zawsze zostaje sporo smalcu na patelni.
--
Pozdrawiam,
Ania
www.biblioNETka.pl - Sprawdz, co lubisz czytac!
|