Data: 2000-05-18 11:39:43
Temat: Re: Smalec babci - jak?
Od: l...@i...uj.edu.pl (Leszek(Lechu) Marmon)
Pokaż wszystkie nagłówki
Magdalena Bassett <m...@w...net> wrote:
>Kupujesz kawalek sloniny, ostrym nozem kroisz ja w paski, potem w drobna
>kostke, potem na malutkim ogniu wysmazasz az skwarki zaczna sie zlocic,
Wszystko ok. Tak sie to oczywiscie robi i jest to doskonale. Nalezy tylko
nieswiadomych (a pytajacy najwyrazniej sie do takowych zalicza), ze to
potwornie smierdzi. Osoby przeczulone na zapachy maja dobre pare dni z
glowy bo smierdzi w calej kuchni a w polskich warunkach budowniczych
(blokowiska) to i w calym mieszkaniu.
Pozdrawiam.
Lechu
--
Leszek(Lechu) Marmon
E-Mail: l...@N...ZNOSZE.SPAMU.ii.uj.edu.pl
_ _
| | ___ ___| |__ _ _ _ __/|
| | / _ \/ __| '_ \| | | | \'+.0|
| |__| __/ (__| | | | |_| | =(_^_)=
|_____\___|\___|_| |_|\__,_| U
|