« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!opal.futuro.pl!not-for-mail From: "Midnight Wind" <p...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Smażone udka kurczaka - jak? Date: Mon, 29 Aug 2005 23:29:54 +0200 Organization: Pro Futuro Lines: 16 Message-ID: <devuof$e7a$1@opal.futuro.pl> References: <demeaa$e13$1@inews.gazeta.pl> <demfl6$jte$1@nemesis.news.tpi.pl> <dempkf$gt5$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: 62.233.253.94 X-Trace: opal.futuro.pl 1125350991 14570 62.233.253.94 (29 Aug 2005 21:29:51 GMT) X-Complaints-To: u...@f...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 29 Aug 2005 21:29:51 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.3790.224 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.3790.224 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:246998 Ukryj nagłówki > > najlepiej najpierw natrzec je oliwa i przyprawa do kurczaka |
Zobacz także