Data: 2004-11-27 21:48:02
Temat: Re: Smażone ziemniaki z ssiadłym mlekiem
Od: m...@p...onet.pl (Kot)
Pokaż wszystkie nagłówki
Ewa (siostra Ani) N. wrote:
> Le samedi 27 novembre 2004 ŕ 22:23:35, vous écriviez :
>
>
>>W: news:41A8E3E0.2030307@poczta.onet.pl
>>Od: Kot <m...@p...onet.pl>
>>Bylo:
>>
>>>Z uhatego tez mozna zrobic kwasne - po prostu dodac bakterii kwasu
>>>mlekowego ;)
>>>
>>>Kot, produkujacy twarog w ten sposob, kwasne mleko tez
>>>pochlaniam, w tzw. miedzyczasie ;)
>
>
>>A skad bierzesz ? Bo ja z maslanki Garwolinskiej
>
>
>
> Kocie, skad bierzesz kwas mlekowy ?
> Bo nie sadze ze masz dostep do maslanki Garwolinskiej, przeciez bys mi
> powiedzial :)))
Nie no, sam kwas mlekowy to bym musiala sobie z polskiej Apteki
sprowadzic ;) Bakterie to prosto ze smietany przeciez.
A zeby nie bylo, ze nie mowie co znalazlam, to wczoraj na targu przy
Boulvard Raspail, skrzyzowanie z Rue de Rennes, widzialam takie
wieeeelkie pietruszki, domyslam sie, ze to byl pasternak ;)
--
Kot
m...@p...onet.pl
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|