Data: 2005-09-19 09:01:05
Temat: Re: Sos do spaghetti
Od: Lia <L...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2005-09-19 01:25:17 w sprzyjających i niepowtarzalnych okolicznościach
przyrody grupowicz *Ewa (siostra Ani) N.* skreślił te oto słowa:
> rada : smaz na zwyklej oliwie (nie extra virgine), kiedy skonczysz
> smazenie to troche pokrop extra virgine : efekt gwarantowany. no i nie
> bedziesz musial kilku litrow / miesiac kupowac, troche szacunku dla
> produktu :)
No i po co ten ton rozkazujący?
Niech smaży na EV, skoro lubi, stać go, i widzi sens przy lekkich sosach do
makaronów.
Naprawde nikomu krzywdy nie robi uzywając EV, więc ten "najazd" nie ma
najmniejszego sensu.
Masz inne zdanie na temat smażenia? OK. Przedstawiłas je, i czytający
dostaną porcję informacji, jak będą chcieli wyciągną wnioski, rozważą która
strona ich przekonała. Wystarczy.
Bo za chwilę będzie święta wojna czy smazyć na kujawskim czy na
winogronowym...
--
Lia GG 1516512 ICQ 166035154 JID i...@j...org
*psy mają właścicieli, koty mają służących*
|