Data: 2005-09-19 08:47:13
Temat: Re: Sos do spaghetti
Od: Tatiana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Mon, 19 Sep 2005 06:39:21 +0200, Waćpanna lub waćpan Wladyslaw Los, w
wiadomości <news:wlalos-B8DD7B.06392119092005@news.gazeta.pl> zawarł, co
następuje:
>>> Dlaczego bzdura???? Czesto bywam we Woszech, tak sie tam nauczylem, sam
>>> czesto robie to w domu i jest smaczne?
>>
>> bo smażenie na oliwie E.V. pozbawia ją wszystkich własciwości za jakie ją
>> cenimy
>
> Niby jakich?
To, o czym Ewa pisała - aromat, ja tylko miałam chwile czasu na
przetumaczenie jej "bzdury". Sama podsmażam na oliwie E.V., jak nic w domu
innego nie ma, stąd mam pojęcie "blade" o jej właściwościach. Nie smazyłam
czosnku na sos, przyznaję się. Ale przy mięsie faktycznie traci. No i kasy
szkoda. Ale co kto lubi i na co go stać.
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"The girl loaded gun, went outside. No one has ever seen her again..."
"Jasna i pieprzona cholera! Zaraza, franca, trąd i mór!" [A.S.]
|