Data: 2000-04-06 13:38:38
Temat: Re: Sos slodko-kwasny
Od: Antoni Goldstein <a...@z...mimuw.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Slavek <s...@u...net> wstukal(a) pracowicie:
>> Bo tak mi do smaku pasuje... Ach, Anetku, mam do Ciebie wielką prośbę:
>> czy mogłabyś mi przywieźć troszkę prawdziwej musztardy Dijon? W Polsce
>> wszystkie są dla mnie za mało ostre... ;->
> Dijon nie jest wcale taka ostra.
> Jesli chcesz zrobic "pieklo w gebie" to najlepiej sproszkowana gorczyce
> wymieszac z
> octem i odrobina oliwy szczypla soli.
Nie, ja po prostu chcę musztardę Dijon, którą jadłem i to jest właśnie ten
poziom smaku i ostrości, który lubię. Polskie są notorycznie za słabe. Ale
dzięki. ;-)
Antek Goldstein
--
___/___ : I HA! YOU WEAK! US STRONG! I
< 102 >======= I I
/o----d-----b---o\ : I I
\8oooooooooooo8/ : I___________________________________________________
__I
|