Data: 2000-02-19 13:13:27
Temat: Re: Spaghetti - parmezan
Od: "PIK" <p...@p...ont.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Marcin M napisał(a) w wiadomości: ...
>taka generalna uwaga - w spaghetti bardzo sie liczy parmezan - a z tym w
>Polsce krucho...
>Jak nie masz skad sciagnac parmiggiano, mozna czasami dostac w marketach...
Pozdrawiam.
Od kiedy we Wroclawiu dziala Careffour nie ma zadnych problemow z serami do
gotowania. Od wyboru do koloru. Jest wszystko, co widzialem dawno podczas
podrozy za granice. A dodatkowo, ze to hipermarket francuski, to sery, wina
i pieczywo maja tam THE BEST...
W zadnym wypadku nie kupie tartego juz wczesniej sera. Nigdy nie masz
pewnosci, ze jakosc produktu to jest to za co placisz (w wypadku serow
importowanych - placisz niemalo).
To tak jak z kawa, ktora tylko w ziarenkach gwarantuje jakosc i pewnosc, a
zmielic mozna wszystko, dodac substancje smakowe "identyczne z naturalnymi"
ladnie opakowac i nazwac, a my to musimy kupwac.
(pik)
|