Data: 2006-03-16 05:53:36
Temat: Re: Stek
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <dv90eh$f31$1@polsl.pl>, "Misiek" <p...@g...pl> wrote:
> Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:wlalos-8E5501.08441215032006@news.gazeta.pl...
> > In article <dv8d9j$8nr$1@polsl.pl>, "Misiek" <p...@g...pl> wrote:
> >
>
> (ciach)
>
> > No to teraz ty piszesz głupstwa. Po pierwsze besztyk (beef steak) to
> > przecież stek. Najbardziej typowy, klasyczny stek. A na bryzol czy bitki
> > polędwica jest zbyt dobrym mięsem. Można je oczywiście zrobić i z
> > polędwicy, ale to marnacja surowca.
> >
>
> Radze wroc jak nauczysz sie czytac i korzystac z zamieszczonych linkow
> Bitki ROBI sie z poledwicy wolowej (wieprzowej zreszta tez)
> Bryzol rowniez
Można robić, owszem. Ale to marnowanie polędwicy.
Władysław
|