Data: 2014-04-17 12:39:42
Temat: Re: Stolnica czy blat marmurowy
Od: Zbyszek Zarzycki <z...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu czwartek, 17 kwietnia 2014 11:59:13 UTC+2 użytkownik Ikselka napisał:
> Dnia Thu, 17 Apr 2014 02:48:47 -0700 (PDT), Zbyszek Zarzycki napisał(a):
>
>
>
> > W dniu czwartek, 17 kwietnia 2014 11:15:43 UTC+2 użytkownik Ikselka napisał:
>
> >> Dnia Thu, 17 Apr 2014 02:06:02 -0700 (PDT), Zbyszek Zarzycki napisał(a):
>
> >>
>
> >>> Wyrobienie ciasta jest wygodniejsze na kamieniu, mniej się kleji, łatwiej się
czyści etc.
>
> >>
>
> >> Tak.
>
> >>
>
> >>> Kamień jednak dyskwalifikuje krojenie. Żaden nóż, nawet Kyocera, nie wytrzymuje
długo.
>
> >>
>
> >> Na drewnianej stolnicy krojenie też odpada - bo powstają zacięcia, które
>
> >>
>
> >> zwiększają przyczepność drewna tym samym dyskwalifikując stolnicę.
>
> >>
>
> >
>
> > Pisz ciszej bo moja stolnica przeczyta i tak będzie robić, a tak przez ostatnie
20 lat nie robiła żadnych problemów.
>
>
>
> Nóż masz tępy.
Bardzo możliwe, Kyocera jest znana z produkcji tępych noży.
--
ZZ@private
|