Data: 2003-10-21 18:14:55
Temat: Re: Tiramisu-jaka śmietana?
Od: "Agata Solon" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Magdalena Witkowska" <s...@x...pl> napisał w wiadomości
news:bn0qn9$n3v$1@news.onet.pl...
> Hmm... masz ciekawy sposób podejścia do kuchni, którego ja raczej nie
> rozumiem. A właściwie jeśli próbuję rozumieć (dzielisz potrawy na te,
> należące do elitarnej grupy i inne, a właściwie co do czego zaliczasz), to
> zaczyna pojawiać mi się w umyśle coś strasznego ;)
A to niby czemu?! Po prostu sa potrawy slynne, takie ktore zrobily swiatowa
kariere, podbily podniebienia ludzi w roznych czesciach swiata i zapisaly
sie zlotymi zgloskami w historii kulinariow. I co w tym strasznego?
Agata Solon, naturalna
|