Data: 2003-10-22 14:44:04
Temat: Re: Tiramisu-jaka śmietana?
Od: "" <n...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
> > A jakbym ubiła kremówkę 30% i wymieszała delikatnie
> > z tym kremem? Pomożcie.
>
>
> myśle, że byłoby idealnie i ciasto będzie cudownie puszyste :) Jeśli Ci
> wyjdzie, to daj przepis , chetnie wypróbuje tiramisu z bitą śmietaną. Oj, to
> dopiero będzie niezdrowe ;))))
>
>
> Sasannnka
>
> owszem, niezg=drowe a raczej nie mało kaloryczne:))
ja kupuję śmietanę kremówkę 36% np. z Łowicza i ubijam, a następnie delikatnie
mieszam z masą maskarpone.
no i jeszcze nikt nie narzekał, że mu nie smakuje:))
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|