Data: 2001-11-06 13:01:34
Temat: Re: Tort czekoladowy
Od: "{Wilma}" <w...@s...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisał w wiadomości
news:3be7c2b2$0$863$626a54ce@news.free.fr...
: Z tego co wiem, to zmielone migdaly funkcjonuja w pieczeniu tak jak maka .
: Mysle, ze zexperymentuje z polowa skladnikow (nie dlatego ze sie boje, ale
: dlatego ze "malo-slodka" jestem)
Mozesz tez kupic zmielone migdaly. Podawalam kiedys podobny przepis. Sek w tym
torcie tkwi taki, ze niby z wierzchu jest juz ok., ale w srodku bardzo mokry.
Probowalam piec na wyczucie. Pielkam cos ok. 45 min. Bardziej trzeba go
"wysuszac" niz piec.
pozdr. Wilma
|