Data: 2005-02-14 12:01:42
Temat: Re: Walentynkowa kolacja :)
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 14 Feb 2005 09:38:18 +0100, "Margola Sularczyk"
<margola@nu_spamie_pagadi.ruczaj.pl> wrote:
>
>
>
>U?ytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisa? w wiadomo?ci
>news:7655373052$20050214004453@ewcia.kloups...
>>
>> Le lundi 14 février 2005 ? 00:30:25, vous écriviez :
>>
>>> news:7677725211$20050214003326@ewcia.kloups...
>>>> Nie liczac tego ze normalny (dojrzaly) camembert jest w srodku miekki
>>>> i bez podgrzewania ;)
>>
>>> Nie ka?dy ma to szcz??cie mieszka? w Serolandii:)
>>
>> Czuje ze bede musiala ten pieczony camembert w koncu wyprobowac :)
>
>Kochaaaaaaaaaaaaaaaana. Aromat mu si? wzmacnia, smak tako?, generalnie nie
>chodzi tylko o mi?kko??. Mia?am do czynienia z dojrza?ym nieraz (?z? uroni?
>t?sknoty), ale na ciep?o to insza inszo??, bli?sza bajce...
>
>Margola
>
A mnie, ostatnio nabyty camambert, zostawiony sam sobie,
niedbale, wystajacy odrobine poza talerz, na ktorym mial sobie
pooddychac i odpoczac w temperaturze pokojowej...wzial dran i z
talerza uciekl. Jedlismy go bezposrednio ze stolu, bo dalej juz
nie uciekl :PP
Pierz i sery
K.T. - starannie opakowana
|