Data: 2012-09-27 10:47:41
Temat: Re: Wanilia
Od: medea <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2012-09-27 12:28, Bbjk pisze:
> W dniu 2012-09-27 12:15, medea pisze:
> To mają być tylko dwa bezowe krążki, przy czym ten górny
>> jest bardzo górzysty i strzępiasty. Oczywiście takie coś pewnie mi się
>> nie uda, ale spróbuję.
>
> Coś takiego?
>
> http://cookingwithmavis.blogspot.com/2012_08_01_arch
ive.html
Zupełnie nie to.
> lub takiego?
> http://myyellowkitchen.com/2011/05/02/lemon-04-merin
gue-cake-page-205-hectors-take/
>
To fajne, ale też nie to.
Ten "mój" wygląda mniej więcej tak, z tym że górna warstwa jest
wypiętrzona i o wiele wyższa:
http://www.kuchniabezglutenowa.pl/recipe/tort-bezowy
-z-daktylami-i-orzechami
Jadaliśmy taki tort w Świnoujściu w jednej z włoskich kawiarenek.
Ewa
|