Data: 2012-09-27 11:22:09
Temat: Re: Wanilia
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 27 Sep 2012 13:14:37 +0200, medea napisał(a):
> W dniu 2012-09-27 13:02, Qrczak pisze:
>>
>>
>> A tu przepis na takiego dakłasa a'la Sowa:
>> http://mojepasjekrakow.blogspot.com/2012/05/tort-dac
quoise-z-orzechami-i-daktylami.html
>>
>
> A ten ocet winny w bezie to w jakim celu? Lepiej się ubijają białka?
http://kotlet.tv/bezy
"Do wszelkiego rodzaju bezików dodaję mąkę ziemniaczaną i ocet winny,
wychodzą wtedy suche i zwarte."
--
XL Wartością jest autentyczność wnętrza - warto być nawet chamem, ale
takim, żeby każdy szukał twego towarzystwa.
(by XL)
|