Data: 2012-09-27 12:30:25
Temat: Re: Wanilia
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 27 Sep 2012 14:28:02 +0200, Stefan napisał(a):
> Ktoś (pani z początków zeszłego wieku) tłumaczyła mi, że do bez
> najlepsza jest rafinada długo w moździerzu tłuczona i ucierana. Nie mam
> moździerza. Byłem głupi i w 1979 roku nie zakosiłem z laboratorium.
Wystarczy zemleć w mlynku do kawy - na dowolną grubość.
Nie mówiąc o tym, że:
http://allegro.pl/listing.php/search?string=mo%C5%BA
dzierz+porcelanowy&sourceid=Mozilla-search
I już po żalu, a i bez grzechu 3-)
--
XL Wartością jest autentyczność wnętrza - warto być nawet chamem, ale
takim, żeby każdy szukał twego towarzystwa.
(by XL)
|