Data: 2012-01-10 20:39:39
Temat: Re: Zabarwiony garnek emaliowany :(
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 10 Jan 2012 12:18:59 +0100, michalek napisał(a):
> Użytkownik "jerzy.n" <b...@g...com> napisał w wiadomości
> news:4f0c12e2$0$1212$65785112@news.neostrada.pl...
>>
>> Użytkownik "jerzy.n" <b...@g...com> napisał w wiadomości
>> news:4f0b6761$0$1460$65785112@news.neostrada.pl...
>>>
>>> Użytkownik "Yarael Poof" <m...@p...onet.pl> napisał
>>> w wiadomości news:jeffso$b2k$1@news.icpnet.pl...
>>>> Dzień dobry.
>>>> Gotowałem ziemniaku w garnku emaliowanym a ze lubię aromat, dodałem ziół
>>>> prowansalskich do wody.
>> Te ziemniaki z ziołami prowansalskimi to poważne ?
>
>
> Nie wiem jak w czasie gotowania, ale przy odsmażaniu na patelni
> (tak, żeby były takie przyrumienione plasterki) prawie zawsze daję rozmaryn
> albo właśnie zestaw prowansalski.
>
> M
A jatylko czosnek i masło. P Y C H A.
--
XL
|