Data: 2001-04-04 08:21:17
Temat: Re: Zaczynamy grillowanie
Od: "asia" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
<a...@g...pl> wrote in message
news:031d.00000006.3ac9e2fe@newsgate.onet.pl...
> Proste i smaczne: podgriluj troche babanow w calosci bez obierania. Kazdy
sobie
> na talerzyku (moze byc tekturowy :) wylawia banana ze skorki i polewa
> koniaczkiem. Mozna rozkroic wzdluz i do srodka nalac koniaczku. No i sie
zajada
> :) Ilosc koniaczku trzeba sobie dobrac do indywidualnych upodoban. Jak
ktos
> koniaczku nie lubi to moze byc ajerkoniak, tez niezle.
Mozna tez naciac banany wzdluz i wlozyc w naciecie podluzny kawalek
czekolady, jest to naprawde pyszne. Juz na talerzy na banana kladziemy lody
waniliowe np , to byl u mnie orzeboj sezonu grilowego 2000.
Asia
|