Data: 2006-09-11 07:52:47
Temat: Re: bekon ? jak sie robi
Od: "Misiek" <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisał w
wiadomości news:o82ag2hbr1i5cat3ev6io9a9icujt75252@4ax.com...
> On Sun, 10 Sep 2006 18:35:06 +0200, "piotr'ek"
> <p...@g...pl> wrote:
>
> >> Ktorzy oni? My? No to rzeczywiscie...najzdrowszy jest smalec,
> >> prawda? I ma byc grubo.
> >
> >No to co jest najsmaczniejsze, jest zwykle jak "oni" mówią niezdrowe. A
jajecznica najlepsza jest na boczku, chleb najlepiej smakuje z masłem,
napoje dobre są tylko posłodzone cukrem... itp... itd...
> >No i trzeba dbać o ewolucję, bo gdyby człowiek tego prosiaka nie zjadł,
to za milion lat ten prosiak zjadłby człowieka.
> >
> >*piotr'ek*
>
> To chyba jakas indoktrynacja :PPPPP, ja nie lubie jajecznicy
> kapiacej tluszczem, ani masla na chlebie ani slodkich napojow
> A co zlego w tym, zeby prosiak ewolucyjnie zjadl czlowieka za
> milion lat?
>
A co masz przeciwko maslu na chlebie?
Jajecznicy z boczkiem?
Czy slodzionej cherbacie/kawie?
|