Data: 2015-12-10 13:56:47
Temat: Re: bezy
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
FEniks wrote:
> W dniu 2015-12-09 o 23:31, Jarosław Sokołowski pisze:
>> Pani Ewa napisała:
>>
>>> Ale ja zwykle stosuję w tym celu grubą rękawicę kuchenną.
>> Spalić się ona może. Żywym ogniem.
>
> Bez obawy, już nie raz tak robiłam. Oczywiście trzeba rękawicę umieścić
> w odpowiedniej odległości od grzałki. Przy bezach temperatura jest na
> tyle niska, że na odległość rękawica się na pewno nie zapali.
Kombinujecie jak niewykopystkowane konie pod górkę:-). A u mnie w
pełnoletnim Mastercooku gazowym jest specjalna blacha do uchylania drzwi
piekarnika i osłony pokręteł przed temperaturą.
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
|