Data: 2015-12-10 17:41:41
Temat: Re: bezy
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ikselka wrote:
> Dnia Thu, 10 Dec 2015 13:56:47 +0100, krys napisał(a):
>
>> FEniks wrote:
>>
>>> W dniu 2015-12-09 o 23:31, Jarosław Sokołowski pisze:
>>>> Pani Ewa napisała:
>>>>
>>>>> Ale ja zwykle stosuję w tym celu grubą rękawicę kuchenną.
>>>> Spalić się ona może. Żywym ogniem.
>>>
>>> Bez obawy, już nie raz tak robiłam. Oczywiście trzeba rękawicę umieścić
>>> w odpowiedniej odległości od grzałki. Przy bezach temperatura jest na
>>> tyle niska, że na odległość rękawica się na pewno nie zapali.
>>
>> Kombinujecie jak niewykopystkowane konie pod górkę:-). A u mnie w
>> pełnoletnim Mastercooku gazowym jest specjalna blacha do uchylania drzwi
>> piekarnika i osłony pokręteł przed temperaturą.
>>
>
> Moja kuchnia kaflowa jest niestety niepełnoletnia - ale za to działa nawet
> kiedy nie ma prądu ani gazu :-))
oraz węgla i drewna.
>
>
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
|