« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: " czeremcha" <c...@N...gazeta.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: bób suszony - jak suszyć? Date: Sun, 19 Jul 2009 09:25:20 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 12 Message-ID: <h3uopv$3kr$1@inews.gazeta.pl> References: <h3n9vf$l9j$1@nemesis.news.neostrada.pl> <h3njq1$194$2@atlantis.news.neostrada.pl> <h3nlmq$8no$1@inews.gazeta.pl> <h3nttj$g62$1@nemesis.news.neostrada.pl> <h3ovpa$q00$1@nemesis.news.neostrada.pl> NNTP-Posting-Host: localhost Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1247995520 3739 172.20.26.238 (19 Jul 2009 09:25:20 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 19 Jul 2009 09:25:20 +0000 (UTC) X-User: czeremcha4 X-Forwarded-For: 87.198.17.235 X-Remote-IP: localhost Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:323516 Ukryj nagłówki > Nic nie potrzeba prócz odrobiny cukru - jagody czy wiśnie posypujemy cukrem |
Zobacz także