Data: 2005-02-03 15:19:08
Temat: Re: cannelloni ??
Od: "kother" <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
za namowa p. Sławka L. nie gotuje rurek a juz juz mialam wrzucac:-) miesko
podsmazone wpakowalam elegancko do rurek i zabieram sie za robienie sosu
białego. toche sie boje
wyszukalam przepis http://www.kamis.pl/x.pro/ModRecipes/ShowRecipe/43/ wiec
ide dalej walczyc.
p.s. sos pomidorowy nie najgorszy mi wyszedl troche przesadzilam z oregano
:)musze w przyszlosci troche nad tym popracowac.
pozdrawiam serdecznie
monika
> Eeeeee, mięska nie trzeba wcale podsmażać a rurek gotować :-))) Ale - de
> gustibus ....
> Łatwiej się wtedy pakuje mięsko do twardych rurek, a tak to mięsko się
> wysypuje, rurki gną i pękają. I tak się wszystko ładnie ugotuje w sosikach
w
> trakcie zapiekania :-)))
> pozdrowionka znad morza
> Sławek
>
>
|